Blog de stiri. Rau si bun in Romania ori despre romani.

joi, 9 octombrie 2008

Politistii deschizandu-i drumul Ioanei Tariceanu


Deşi reporterii Cotidianul au surprins-o beneficiind de antemergător fără a avea dreptul, soţia premierului spune că ea nu a văzut vreun poliţist care să-i deschidă drumul.

Surprinsă în trafic, joi dimineaţă, în timp ce era escortată de trei motociclete ale poliţiei, Ioana Tăriceanu a făcut următoarea declaraţie pentru Cotidianul: “Într-adevăr, am mers în spatele coloanei oficiale a soţului meu. Maşina lui Călin s-a dus la aeroport, iar eu după aceea mi-am văzut de treaba mea. Eu nu am beneficiat de coloană oficială şi nu i-am văzut pe poliţişti să blocheze circulaţia sau să-i tragă pe dreapta pe ceilalţi şoferi. Precizez că nu am trecut pe roşu în intersecţia DN 1 cu Bulevardul Aerogării”.

Când i-am spus că gestul de joi dimineaţă nu e singular şi că cititori ai Cotidianului ne-au semnalat că o văd zilnic cu antemergători, Ioana Tăriceanu a adăugat: “Ceea ce nu văd cititorii ziarului dumneavoastră e că dimineaţa în maşina mea, alături de mine şi fiul meu, se află şi Călin.


Când premierul nu se află în maşina oficială a SPP-ului, maşina mea devine maşina principală, pentru că în ea se află demnitarul. Călin merge cu noi pentru că în drum spre grădiniţă mai vorbeşte şi cu fiul său, acestea fiind singurele minute din zi când poate vorbi cu fiul său. De aici confuzia creată de cititorii dumneavoastră”.

Reamintim că soţia primului-ministru Călin Popescu Tăriceanu a fost surprinsă joi dimineaţă, la ora 8.24, de către fotoreporterii Cotidianului într-o maşină BMW care beneficia de poliţişti antemergători, exact ca la coloanele oficiale. Ioana Tăriceanu se deplasa pe DN 1, venind dinspre Aeroportul Otopeni, şi a făcut stânga pe Bulevardul Aerogării. Maşina BMW cu numărul de înmatriculare B-70-KGI avea în faţă doi poliţişti pe motocicletă şi un al treilea poliţist, tot pe motocicletă, în spate.

Totul a pornit de la o sesizare a cititorilor Cotidianul, care ne-au infomat că poliţiştii opresc în fiecare dimineaţă circulaţia pe DN 1 timp de câteva minute, pentru ca soţia premierului să-şi ducă mai repede fiul la grădiniţă. Fotoreporterii Cotidianului s-au plasat joi dimineaţă în intersecţia dintre DN 1 şi Bulevardul Aerogării, iar informaţiile s-au confirmat: la ora 8.24, maşina Ioanei Tăriceanu, beneficiind de antemergători, nu s-a oprit la semafor, a trecut pe culoarea roşie, iar poliţiştii de la circulaţie au oprit sau au tras pe dreapta celelalte maşini pentru a-i face loc soţiei premierului. Din fotografii rezultă că Ioana Tăriceanu nu purta centura de siguranţă şi avea copilul pe bancheta din faţă, fapte sancţionate de legislaţia rutieră.

SURSA: Cotodianul.ro

1 alfa2 09-Oct-2008 20:47
Sfidarea ca obicei
Sa nu uitam ca circuitul de fite din jurul parlamentului a fost organizat cu aceeasi incalcare a regulamentului de circulatie pe drumurile publice care interzice restrictionarea circulatiei la motive din care nu facea parte si circuitul de viteza! Atunci au fost folositi peste 500 de politisti si agenti de paza si capitala a fost blocata cca. 2 saptamani; a fost modificata si mentinuta strada Izvor cu configuratie periculoasa pentru pietoni si s-au schimbat semafoare cu altele provizorii care prin scoaterea semnalelor de fluidizare pe sensurile de fuga au ingreunat circulatia pe 13 Septembrie. Toate au fost ca sa se aduca profit unei firme private si ca sa se incurajeze intrecerile nocturne ilegale intre masini si motociclete de smecheri. Tariceanu, Ponta si alti fitosi si-au facut din incalcarea legii un hoby. Daca Traiceanu nu are idee de legi, desi asta era obligatoriu sa o stie, atunci Ponta, ca profesor de drept putea macar sa se abtina sa dea exemplu de sfidare a legii.
raspunde

2 gi57 09-Oct-2008 21:04
Toape si parveniti
Mama mea de 75 de ani suferinda de Alzheimer in ultima faza a trebuit sa stea impreuna cu mine timp de 6 ore la o coada infernala intr-un hol fara aerisire si fara scaune unde sa te poti odihni in cladirea politiei municipale Constanta .sectia evidenta populatiei pentru a-si depune actele pentru un nou buletin (casa de pensii refusa sa ai trimetate pensia pe adresa noua pentru care nu avea mutatie).
Dat fiind ca mama mea este grav bolnava de dementa senila am solicitat sa pot beneficai sa nu stam la rand sau sa venim intr-o zi fara program de primiri ca sa i se faca poza de buletin. bineinteles ca am fost refuzat pe motiv ca sunt prea putini politisti la evidenta populatiei si foarte multe solicitari .
Timp de 6 ore cat am stat ca intr-o etuva (era vara) am putut vedea cum tot soiul de taraturi si de smecheri cu lanturi de aur la gat se bagau peste rand sau intrau de-a dreptul pe o alta usa dedicata "cadrelor"si isi rezolvau treaba in 2-3 minute .
Noi "restul"trebuia sa stam in picioare si sa urmam lista de ordine facuta la 6 dimineata ca sa putem intra in biroul unde se primeau actele .
Cei ce le primeau in scarba erau aceiasi politisti platiti din impozitele noastre care nu au vazut accidentul betivului de Orban din cauza fulgilor de zapada si aceleasi slugi umile si presuri pe care se streg toti parvenitii tranzitiei si taota toapele care au meritul ca s-au maritat cu ei. Cand nu protejeaza furturi de benzina sau trafic de tigari politistul roman este cea mai umila lichea fata de cei care sunt la putere si cel mai marlan vataf fata de cei care il platesc din dari si impozite dar nu sunt sotii de ministrii sau de deputati.
Hot cu epoleti , are doar cateva preopcupari ; sa isi faca vila cu cat mai multe camere , sa fie lingau cu politicienii si sa umileasca pe cel pe care se presupune ca ar trebui sa il protejeze : contribuabilul.
Madam Tariceanu IV s-a comportat inca o data ca o toapa parvenita
raspunde

3 gamer27 09-Oct-2008 21:15
mda
vorba aia, la cata treaba are toata ziua, normal ca se grabea. Restul lumii care se duce la serviciu sa faca bine sa astepte.
Dar pacat ca abia acum vine articolul, probabil ca stiati de foarte mult timp dar ati pastrat pentru campanie.
raspunde

4 Sevraj 09-Oct-2008 21:33
Daca e marti e belgia, daca e joi e game
gamer27 (09-Oct-2008 21:15)
mda
vorba aia, la cata treaba are toata ziua, normal ca se grabea. Restul lumii
Ce nu intelegi prietene??? Au spus oamenii in articol ca a vazut-o joi?
raspunde

5 gamer27 09-Oct-2008 22:21
?
Las-o p-aia ca au vazut-o joi, au zis ca aveau informatii(plangeri, etc) ca se intampla de foarte mult timp chestia asta si drept urmare joi s-au infiintat la fatza locului.
raspunde

6 Jigodie 09-Oct-2008 22:33
De aici v-ati informat
http://forum.computergames.ro/7-generalitati/40626 9-sunt-coloanele-oficiale-o-insulta-la-adersa-noas tra-sau-nu.html

In 1928, acceleratul ajungea in 3 ore la Constanta. Acum face 7 ore


Chiar daca Guvernul a imprumutat peste 180 milioane de euro pentru reabilitarea liniei de cale ferata Bucuresti-Constanta, lucrarile deja executate nu se platesc, astfel ca drumul cu trenul pe acest tronson va dura 6-7 ore mult timp de acum inainte. Prin comparatie, in urma cu 80 de ani, un tren cu locomotiva cu aburi parcurgea aceasta ruta in maximum trei ore.

Lucrarile de reabilitare a liniei de cale ferata Bucuresti-Constanta, cel mai mare proiect de modernizare a caii ferate, ar putea fi oprite din cauza Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA. Aceasta in pofida faptului ca Guvernul a imprumutat peste 180 milioane de euro pentru reabilitarea acestui tronson de la Banca Japoneza pentru Cooperare Internationala. Motivul blocajului la care s-a ajuns este acela ca directorul general al Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA, Constantin Manea, nu aproba plata lucrarilor pe tronsoanele deja executate. Dupa ce firma Astaldi, una din firmele care a lucrat la tronson, a oprit lucrarile, din cauza ca CFR SA, operatorul infrastructurii feroviare, nu si-a respectat obligatiile contractuale, si grupul de firme Swietelsky-Wiebe si Takenaka, care reabiliteaza tronsonul Fetesti-Constanta, ameninta cu rezilierea contractului pentru ca nu a primit 40 milioane de euro. „In urma cu trei zile am transmis o nota directorului general al CFR SA, Constantin Manea, prin care am cerut plata facturilor in valoare de aproximativ 40 milioane de euro. Daca in termen de 28 de zile nu primim banii de la Ministerul Transporturilor, vom rezilia contractul. Ulterior, pe langa cele 40 milioane de euro care rezulta din facturi, vom cere penalitati de circa 10-15 milioane de euro. Firmele nu mai lucreaza pe banii lor”, ne-au declarat reprezentantii celor trei companii angajate. Ei spun ca lucrarile de reabilitare a tronsonului Fetesti – Constanta sunt finalizate in proportie de peste 80%. „Pe acest tronson exista podurile care trec peste Dunare. Am fost de mai multe ori la Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA dar ne-au mintit ca ne platesc”, ne-au spus managerii firmelor de constructii. Din luna mai a.c., CFR SA a refuzat sa mai plateasca firmele Swietelsky-Wiebe si Takenaka. „In data de 27 mai, 2 iunie si 1 iulie trebuia sa primim banii pentru lucrari. Pe tronsonul Fetesti-Cernavoda efectuam lucrari infrastructura, suprastructura, linii curente, linii statii, podete, drenaje si lucrari civile în statii”, ne-au explicat reprezentantii celor trei firme. CFR a reusit „performanta” de-a stabili un record in privinta vitezei de melc cu care se deplaseaza trenurile pe aceasta ruta, in ultimii ani. Documentele arata ca, in 1928, trenurile cu abur parcurgeau distanta Bucuresti – Constanta de trei ori mai repede decat in zilele noastre (vezi facsimil). Astfel, in 1928, un tren accelerat parcurgea distanta dintre cele doua orase in aproximativ patru ore, in timp ce in prezent, acelasi drum este parcurs in sase ore. Totodata, in 1938, celebrul tren rapid Pullman circula pe relatia Bucuresti-Constanta in mai putin de trei ore. In prezent, un tren rapid parcurge distanta Bucuresti – Constanta in cel putin cinci ore, ca si un tren personal din anul 1938.
Stefan Etves

SURSA: Gardianul.ro

miercuri, 8 octombrie 2008

100.000 de euro, puşi de şoferul unui Porsche pe capul poliţiştilor


Agenţii Secan şi Opincariu, cu Loganul din dotare, l-au oprit pe vitezomanul de 26 de ani


I-a ameninţat că îşi vinde maşina şi le „vine de hac”



100.000 de euro pentru darea afară a poliţiştilor şi ameninţări non-stop – aceasta a fost metoda adoptată de şoferul prins de agenţii secţiei 1 în timp ce gonea cu un Porsche neînmatriculat, deşi, avea permisul de conducere suspendat. Cătălin B. de 26 de ani a intrat luni seară în atenţia patrulei auto de la secţia 1 după mai multe raliuri pe bulevardele din centrul Timişoarei. Cu Loganul din dotare agenţii Costel Secan şi Ciprian Opincariu au plecat pe urmele pericolului public după ce l-au observat că trece pe roşu, după ce a depăşit pe linia de tramvai coloana de maşini oprită la semafor.

„Când am dat drumul la girofaruri, a băgat viteză. S-a tot învârtit pe străduţe. Norocul nostru a fost că traficul era destul de aglomerat. L-am ajuns din urmă şi l-am văzut că vorbea întruna la telefon. La un moment dat, am ajuns în paralel cu el şi l-am somat prin megafonul de pe maşină să oprească. A accelerat şi mai tare. Se uita la noi şi ne înjura întruna. La un moment dat, am reuşit să mă bag cu maşina în faţa lui. A încercat să urce pe trotuar ca să scape. Accelera motorul încercând să ne sperie, când a văzut că n-are pe unde să scape, a coborât din maşină”, au povestit agenţii.

În câteva minute la faţa locului au sosit în sprijin alte două echipaje. Primul lucru pe care şoferul l-a spus poliţiştilor a fost „cine sunteţi voi, bă, vreţi să vă bat”. Circul nu s-a oprit aici şi, când a văzut că agenţilor le-au sosit întăriri, a crescut miza „băi, gabore, îţi sparg dinţii din gură şi te dezbrac de uniformă”. N-a apucat să-şi ducă ameninţările la capăt pentru că a fost încătuşat, cei 6 poliţişti chinuindu-se câteva secunde să-l imobilizeze deoarece s-a prins cu mâinile de un gard.

Proprietara maşinii a încercat şi ea să intimideze poliţiştii strigând că şoferul maşinii ar fi fost agresat. După primele verificări care au dovedit că scandalagiul avea permisul suspendat pe 3 luni pentru că a condus maşina cu 114 kilometri la oră prin Arad şi că vehiculul avea numerele de înmatriculare provizorii expirate, individul a continuat „asaltul”.

„Ne-a spus că îşi vinde maşina şi dă 100.000 de euro ca să ne dea pe toţi afară. A refuzat să dea orice fel de declaraţie chiar dacă a fost asistat de un avocat”, au povestit poliţiştii. Până una-alta, cei doi agenţi de poliţie urmează să fie premiaţi de conducerea Poliţiei Timiş pentru modul ireproşabil în care au acţionat. Ieri şoferul Porsche-lui s-a întâlnit cu unul dintre poliţiştii care l-au încătuşat şi l-a ameninţat: „Când te prind pe stradă în civil, te rup cu bătaia”. Poliţiştii de la secţia 1 sunt hotărâţi să nu se lase intimidaţi şi să depună plângeri pentru ameninţare împotriva şoferului vitezoman.

SURSA: Gandul.info


Postat de qqq la 8.10.2008 21:45

alt idiot cu bani. .

Postat de NEA RADU la 8.10.2008 21:56

ce purici ar fi facut scursura asta umana pe vremea presedintelui nicolaie ceausescu, daca s-ar fi comportat la fel fatza de organul de militie? va zic eu: niciunul, fiindca ar fi fost executat pe loc, c-un glonte in cap, fara sa se mai piarda timpul cu proceduri penale si bani cheltuiti pe ele. la situatia asta ne-a adus o democratie originala si bolnava, ca infractorii criminali sa fie deosebit de agresivi cu toata lumea: cetateni, jurnalisti, politisti. numai o dictatura militara poate impiedica lepadaturile astea sa prolifereze! nu mai vrem democratie, vrem dictatura militara, vrem un regim de guvernare cu mana de fier!

Postat de din texas la 8.10.2008 22:05

aici acest tanar ar petrece ani grei dupa gratii . asalt impotriva ofiterilor , limbaqj abuziv, rezistenta la arest si cine mai stie cate alte calcari grave de lege. ar fi terminat pe lunga durata , oricine ar fi . la voi nici nu indrazniti sa-i spuneti numele. sigur ca in spatele lui e tata care cheltuie zeci de mii de euro (oricum furati ,asa ca nu conteaza )

Postat de @aveti probleme la 8.10.2008 22:06

esti tampit omule ? . sau chiar vrei sa faci reclama . poate amandoua =esti tampit

Postat de SASA la 8.10.2008 22:16

numele idotului care a condus masina in conditii ilegale il dati cu initiala iar numele politistilor in clar, de ce nu dati si adresa acestora de acasa pentru a ajunge infracoru mai repe de la ei.daca sunteti jurnalisti fiti adevarati si gsnditi-va inainte de a publica. in rest stirea este buna, dar protejatii si pe oamenii care isi fac datoria pentru 1500 de lei pe luna.

Postat de Doru la 8.10.2008 22:27

BRAVO celor doi agenti !

Postat de amorphis la 8.10.2008 22:34

@sasa perfect spus. bravo sasa! felicitari.

Postat de tcp la 8.10.2008 22:36

inca nu este arestat personajul?

Postat de rock la 8.10.2008 23:06

@nea radu.nu pe ceausescu trebuia sa-l invoci ci pe politaiul american care te pune cu cracii desfacuti si cu mainile pe masina,iti pune catusele in timp ce iti citeste drepturile,doamne pazeste sa faci ca acest cretin din timisoara...te pupa **** rece cit ai zice peste...ei vezi cum sta treaba?cind vom ajunge si noi in situatia de acolo...mai discutam asa ca lasa-l pe ceasca sa-si doarma somnul de veci,nu-l mai tulbura.

Postat de haznaua psd la 9.10.2008 00:38

iliescu si neocomunistii lui borfasi au dat nas bulibaselor sa sfideze legea. dar nu pierdeti nimic sa asteptati noul guvern pdl cu stolojan in frunte peste 3 luni. tonomatele bulibasului felix duduie de intoxicatii ieftine, dar e inutil demersul lor. de la 1 ian. 2009 teroarea legii si dictatura adevarului va conduce romania asa cum sunt tarile civilizate ale lumii. enclave de pakistanezi cu palate in buricul targului nu veti mai vedea multe ca le darama basescu cu noul guvern.

Postat de ciostel la 9.10.2008 01:25

vreau sa multumesc celor care ma sustin pe mine si pe colegii mei, cu care "l-am doborat pe acest infractor" si totodata vreau sa-mi exprim regretul ca inca nu este in arestul politiei acest om fara caracter, dar sa speram ca "procurorul si judecatorul in special" o sa-si faca treaba asa cum mi-am facut-o eu impreuna cu colegii mei!!! va pup si vreau sa va spun ca inca nu-mi vine sa cred ca l-am prins cu loganul:))!

Postat de ion la 9.10.2008 09:02

e clar,asta nu e tigan,altfel politia timis,in frunte cu seful ijp il pupau si in fund.

duminică, 5 octombrie 2008

Parlamentul, pe mana gainarilor?


Tocmai cand credeam ca aflasem totul despre fariseimul, populismul si nerusinarea parlamentarilor romani, am avut parte de inca doua doze uluitoare.

Inainte de a-si incheia mandatul, pentru multi probabil ultimul, parlamentarii au decis in secret sa-si majoreze pensiile cu minimum 2000 de lei. In acelasi timp, ancheta jurnalistilor de la Academia Catavencu ne-a aratat cati dintre alesii nemului, 26 mai precis, au incasat lunar aproape 2.500 de lei pentru a-si plati chiria in Bucuresti, desi detin proprietati in Capitala.

Dincolo de revolta, orice roman cinstit trebuie ca incearca o senzatie acuta de scarba. Pana la urma ce vedem? Demnitari de prim rang ai tarii, cei de al caror vot depinde pana la urma soarta Romaniei, se aduna in secret ca un grup de infractori si cauta o smecherie prin care sa-si mareasca pensiile. Birourile Permanente reunite, ascunse intr-un birou, umbla la procedura, mai exact la baza de calcul, si reusesc sa umfle pensiile parlamentarilor. Le lipseau lanternele si cagulele ca tabloul sa fie complet.

Conspiratia a iesit totusi la iveala dupa cateva saptamani, iar bravii parlamentari incep sa dea din colt in colt. Desigur, nimeni n-a stiut in afara celor 16 conspiratori care erau prezenti si au votat. Ei sunt de vina, dar pensiile bune nu pot fi refuzate, ca ar fi pacat.

Din doua una. Daca alesii considerau intr-adevar ca merita pensii mult mai mari dupa 4 ani de mandat, n-aveau decat sa le mareasca la vedere si sa-si asume aceasta decizie deopotriva cu toate celelalte pomeni electorale fara numar care s-au abatut asupra bugetului. Daca realizeaza cumva ca e o nerusinare, ar fi trebuit sa corecteze rapid, prin vot, gafa conspiratorilor.

Cu chiriile la fel, 23 de deputati si trei senatori prinsi cu mata-n sac n-au mai stiut cum sa o suceasca. Unul a explicat cum aduna astfel bani pentru chiriile angajatilor sai tineri, care nu si le pot permite. Altul s-a dezis de proprietatile sale din Bucuresti la distanta de trei propozitii, adica imediat ce s-a prins ce vor sa afle, de fapt, ziaristii.

Un altul recunoaste senin ca el are intr-adevar locuinta, dar plateste din banii publici chirie pentru fiica lui, care are si ea nevoie de independenta, nu-i asa. Ba avem si un parlamentar ia in chirie locuinta pe bani publici pentru ca pe a dat-o in chirie pe bani care-i intra in buzunar.

Niste gainari! Asta e scarba cea mare, ca ne conduc niste gainari, in stare sa-si manance omenia pe sume pana la urma derizorii prin comparative cu propiile averi. Ei nu fura de foame sau de disperare, ei fura din reflex, din lacomie. Fura valori mari sau maruntisuri, fara discriminare, din bugetul statului sau din cutia milei, fara discriminare. Oameni de conditie minora, care se comporta in gama minora. Jalnici, dar ingrozitor de puternici.

Avem, desigur, printre parlamentari si "puscariabili" de liga inalta. Adrian Nastase, de exemplu, nu s-a incurcat, potrivit procurorilor, cu o pensie si-o chirie, dar sta pitit dupa imunitate. Serban Badisteanu are si el, potrivit ANI, o avere haluciananta. In calificari este si guraliva Mariana Buruiana, si ea cu declaratii de avere contradictorii, din care mai dispar mai o haina de blana, mai o casuta.

Dar sa revenim la gainarii majoritari. Cea mai mare problema nici macar nu este cat castiga, ci daca si merita banii. Cu siguranta nu! Cei mai multi sunt de o crasa incompetenta, iar ultimele evolutii de prin Parlament ne-au aratat clar cam cat au in cap. Or fi fost accidente, poate. Dar sutele de legi strambe, incepte, contradictorii, inaplicabile, care au ajuns de multe ori sa blocheze unele domenii, oare cui or fi imputabile? Dar chiulul cronic cui o fi specific?

Efectul asupra societatii romanesti este dramatic. Institutia fundamentala pentru democratie a fost atat de terfelita de cei care o reprezinta vremelnic, incat este pe ultimul loc in increderea romanilor.

Probabil ca daca maine ar fi un referendum care sa propuna desfiintarea Parlamentului, votul ar fi covarsitor pentru. Oare institutia suprema a democratiei a ajuns pe mana gainarilor?

Ioana Ene


Sursa: Ziare.com


Megadeth astazi, 09:23

SINGURA SOLUTIE

Felicitari,la superlativ, d-na Ioana Ene! Ati realizat inca o radiografie de exceptie, fara cusur, a penibilei clase politice actuale.Singura solutie este schimbarea Constitutiei, parlament unicameral cu cat mai mai putini infractori, gainari, adormiti, nesimtiti, aroganti, impostori, platiti din bani publici.


Barbu

Ioano, n-ai inteles smecheria lor,

In luna iesirii la pensie, un parlamentar primeste o indemnizatie de 80% din salariu, pentru a sarbatori evenimentul.
Prin modificarea adusa legii, ei vor ca pensia sa fie calculata in functie de salariul pe ultima luna, plus aceasta indemnizatie de 80%.
Prin aceasta smecherie, pe langa pensia de 30-40 de milioane lv, ar mai castiga in plus inca 25-30 de milioane.


Sile this Millennium
astazi, 09:51


După UN GUVERN SCHIZOFRENIC constatăm că avem in parlament si o OPOZIŢIE SCHIZOFRENICĂ

Spuneam constatam cu amărăciune că REFORMA POLITICĂ din interior ,incercată de PD-L a ESUAT am prinit minusuri si-n sufletul meu mă bucuram cind argumentele celor notati cu plus erau mai convingătoare ca ale mele pentru că eu PER DOMNILOR ,SPER ,ADICĂ-S DE BUNĂ CREDINĂ!
PS.
reforma a esuat :Q.E.D


Florin
astazi, 07:31
Ce scarba ma cuprinde

Ori cat de calm ai fi ca individ, cand asisti la nesimtirea fara margini a acestor parveniti, iti iesi din minti. Muncesc si 20 de ore pe zi sa supravietuiesc, produc profit din vanzarea cunostintelor mele profesionale, Statul m-a pus in genunchi cu taxele "fara numar". Iti iesi din minti mai ales cand vezi ca banutii tai truditi din greu si varsati cu arcanul in sacul fara fund al Ministerului lui Varujan se duc in averile "fara margini" ale nemernicilor din TOATE Institutiile Statului. Imi pare rau ca voi din PRESA ati uitat un subiect senzational: ANGAJAREA INTR-O INSTITUTIE PUBLICA. Acolo sa vedeti fratilor coruptie. Ia luati voi la scuturat "concursurile de angajare" in oricare Institutie Publica. Pai ce acolo sunt angajati romani performanti? "Performanta" e recunoscuta numai daca esti neam cu vreun Sef, Sefulet, Ministeriabil, copil de parlamentar, fin, nas, s.a.m.d.
Raul care se propaga in Romania din ANGAJAREA FRAUDATA vine pentru Romania.


Lentila Zeiss
astazi, 10:33
Fura din instinct,

Astia sunt oamenii care au introdus si mentin comunismul in Romania. Oamenii care l-au avut ca port-drapel pe Iliescu.
Daca le-am sti radacinile, am constata ca cei 40 de ani cat i-a purtat Moise prin desert, dupa fuga din Egipt, s-au imprimat si asupra generatiilor actuale. Faptul ca timp de 40 de ani, ei au trait doar din furturi si talharii asupra oamenilor care se aventurau in desert, isi spune si astazi cuvantul in Parlamentul Romaniei. Acum nu mai ataca caravanele, si-au fixat drept tinta de prada, bugetul Romaniei.


CARACATITA ROSIE LENINISTA
astazi, 08:32
LOVILUTIA DIN 1989

Daca nici asta nu este o dovada clara ca in 1989 a fost o lovitura de stat , atunci care ar mai putea fi ?
O revolutie are la baza eradicarea abrupta , violenta , uneori sangeroasa a tuturor naravurilor care duc societatea intr-o infundatura fara iesire . Naravurile sunt ale oamenilor in general si a conducatorilor in special . Revolutia exclude din viata politica si administrativa multimea de responsabili pentru falimentul economic si moral al tarii . Mai mult , ii si trage la raspundere .
In Romania , " evenimentele " din 89 au condus la asasinarea barbara a cuplului de dictatori in ziua nasterii Mantuitorului , la deturnarea miscarii populare prin masacrul inutil a peste 1000 de copii , si la insfacarea puterii de catre cele mai teribile scursori ale sistemului social criminal securisto-comunist .
In aceste conditii nu putem discuta despre un parlament de gainari , pentru ca asta nu inseamna chiar nimic in fata realitatii .
In Romania au disparut prin talharire , delasare , risipa , etc , bani din bancile devalizate , bani de la poporul inselat cu jocurile , paduri , intreprinderi , si multe alte bunuri , peste 1000 de miliarde de dolari . Asta este este gainarie ? Asta este gangsterism !!
Toti acesti banditi imprastiati judicios in partide politice si in institutiile asa zise de baza ale statului au distrus temelia Romaniei : justitia ,educatia , sanatatea , tarandu-ne in urma tuturor si in rusine .
Daca romanii inca mai raman orbi si dupa termenul profetic a lui Silviu Brucan , sunt sortiti pieirii . In doua saptamani am putea scapa de aceasta pegra blestemata care istoveste si distruge o tara mare si frumoasa .